Velkommen til Åfjordsdagan 2023!

Velkommen til Åfjordsdagan i Åfjord sentrum med handlegate, lokalmat, gode tilbud og store opplevelser. 

Velkommen til Åfjordsdagan 2023!

Velkommen til Åfjordsdagan i Åfjord sentrum med handlegate, lokalmat, gode tilbud og store opplevelser. 

Åfjordsdagan 2023

Gode tilbud i sentrum både inne og ute

Åfjord sentrum feirer Åfjordsdagan med gode tilbud, utendørs handlegate, og smaksopplevelser. Åfjordsdagan feirer også at Åfjord idrettslag blir 100år i år. Velkommen til festen sammen med oss i Åfjord sentrum.

Jubileumskonsert med Åge og Sambandet!

Lørdag 17. juni 2023

Stort program fra Åfjordsdagan på stadion.

Åfjordsdagan 2023

Få nye matopplevelser med LokalMat Fosen

Vi er stolte av å kunne tilby de beste smakene fra lokalt produserte råvarer og matvarer på Fosen. Kom og ta del i matgilde på Åfjordsdagan fra fredag kl. 14.00 i Åfjord sentrum. 

Kommer du til Åfjord med bobil?

Stoksund Seapark, Roan Sjøcamping og Stokkøy Marina har gode tilbud på overnatting under Åfjordsdagan 2023. Les mer og bestill her:

Stokkøy Marina

Opplev Fosen Via Ferrata

Fosen Via Ferrata er en helt nyetablert «klatresti», midt i Åfjord sentrum, på fjellet Mælanakken. Våre guider står klare for å ta deg med på en fantastisk opplevelse som byr på nydelig fjord- og fjellutsikt, og ser du nøye etter så ser du kanskje laksen sprette i Stordalselven. 

Opplev Åfjord med sykkel

Er du klar for å oppleve Åfjord fra sykkelsetet? Vi har laget et enkelt og spennende konsept gjennom Trimpoeng.no. Last ned appen, skap en profil og få frem kartet som tar deg til mange av Åfjords beste sykkelperler. Enten du vil samle poengene eller ikke så har du en fin oversikt på denne appen.

Hva med en elsykkel?

Vår partner Fosen Aktiv leier ut sykler gjennom hele sommeren. Trykk på linken for mer informasjon og booking av sykkel. Er du allerede klar for å leie? Send bookingforespørsel til marked@fosenaktiv.no.

24 timers challenge

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

48 timers challenge

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

96 timers challenge

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Parkeringsoversikt for Åfjordsdagan 2023

Blå områder viser parkering under Åfjordsdagan. 

Trønder Taxi

Trønder Taxi setter opp et ekstra stort tilbud på Taxi under årets Åfjordsdagan 2023. Både fredag og lørdag kveld har Trønder Taxi utvidet sitt tilbud om kvelden. Det blir ingen forhåndsbooking av taxi på kveldstid. Trønder taxi, sammen med ÅIL Åfjordsdagan setter opp taxikø fra Saga/Båtbyggeriet om fredagskvelden og fra konserten med Åge og sambandet om lørdagskvelden.

#Trygtfram med TrønderTaxi AS

Klær og sko

Spisesteder

Sport

Pleie og velvære

Hjem og bygg

Dagligvare

Kjøpesenter

Se alt Åfjord har å by på

Klær og sko

Spisesteder

Sport

Pleie og velvære

Hjem og bygg

Dagligvare

Kjøpesenter

Klær og sko

Esprit

I 1968 reiste et ungt kjærestepar fra San Fransisco langs Californias vakre solkyst og solgte egen produserte klær. Hun var klesdesigner og han var kunstner. Slik startet historien om Esprit.

Kr. A. Tinnen

Vi er en 100 år gammel familiebedrift som selger klær til damer og herrer. I butikken finner du klær og sko i alle størrelser og fasonger. Våre ansatte har stor interesse og høy kompetanse innen bransjen klær og sko. 

Sport 1

Vi kan tilby en trivelig butikk og en hyggelig og blid betjening med god kompetanse og brei erfaring innenfor ulike fritidsaktiviteter.

Årnes Sport

Familiebedrift siden 1897, sportsbutikk siden 1953. God kunnskap om våre varer, generasjonsbutikk med solid fagkompetanse.

Fosen Arbeidsklær

Leverer alt av arbeidsklær til bedrift- og privatekunder på Fosen. Stort utvalg, rask levering. Eget trykkeri på folie og brodering på tekstiler.

Skoringen

I vår butikk finner du gode sko som «du kan leve i». Vi har sko til de fleste føtter fra både egne merkevarer som Skofus, Odiin og B&CO i tillegg til merkevarer som Ecco, Rieker, Fila, Adidas med flere.

Spisesteder

Yolo Snavvel

Vi tilbyr digge næringsrike og proteinrike smoothier, milkshaker og frapper, bakst som næringsrike mini donuts, belgisk vafler, muffins med digg ostekrem, digg proteinrik  havregrøt og smoothiebolle, is kaffe, kako, kaffe, te.

Tante Pose Café

Skal du ha lunch til en gruppe, mat til et møte eller har behov catering- vi fikser det!

Dijam

Dijam Pizzarestaurant er lokalisert både på Parken kjøpesenter og Å! aktivitetshus. 

Fosen Fjordhotel

Vi har restaurant som gir deg matopplevelser på lokale råvarer, ferske blåskjell og lokale forfriskninger.

Kom hit for hygge og glede!

Stokkøya Strandbar

Strandbaren har sin egen urte-og grønnsakshage, egen økologisk sauegård, samt samarbeid med flere andre lokale leverandører både på kjøtt, fisk, bær, ost, øl og gin!

Stoksund Seapark

Stoksund Seapark har selskapslokaler, smie med vedfyrt pizzaovn, møterom, skybar, og cateringleveranser. Her kan du oppleve steinbakt pizza, sjømat og andre fristende retter. 

Kuringen

Plassert i Trøndelags naturlige matfat, flytende på en laksemerd med hav og frodig natur, kan man forvente måltider som identifiserer Midt-Norge og vertskapet i restauranten. 

Sport

Årnes Sport

Årnes Sport har siden 1897 vært en familiebedrift. Fra 1953 har vi drevet som fullsortement sportsbutikk med hovedfokus på fiske og friluftsliv. 

En generasjonsbedrift hvor våre ansatte har god kunnskap og solid fagkompetanse om sport og fritid. 

Sport 1

Sport 1 Åfjord ligger i Å butikksenter på Åmyra og er en fullsortiments sportsbutikk med fokus på friluftsliv, jakt og fiske, sykkel, samt bekledning og fottøy for barn og voksen. 

Vi har en trivelig butikk med blide ansatte som har god kompetanse og mye erfaring i friluftsliv.

Pleie og velvære

Yolo treningssenter

På vårt treningssenter finner du garantert trening som passer deg og dine målsettinger, enten du er nybegynner eller du som har trent i mange år.

Fitnesspoint Åfjord

Fitnesspoint Åfjord er et treningssenter midt i Åfjord sentrum (Åfjordtorget). Her har du alt du trenger for å komme i form.

Frisørloftet Åfjord

Frisørsalong i Åfjord sentrum. 

Åfjord Fotpleie

Åfjord Fotklinikk er en klinikk som utøver fotterapi, soneterapi/massasje og fotsoneterapi. Sonja Volden er offentlig godkjent fotterapeut, soneterapeaut og fotsoneterapeaut.

Movement & dance by Clarissa Mindé

Dans og trim i Åfjord og Brekstad. Alt du må vite om dans.

Design Frisør

Vi tilbyr frisørtjenester med ett godt utvalg produkter. Nyoppusset og romslig salong med god atmosfære. Vi yter god service og har fokus på god kvalitet.

Vitus Apotek

Vårt apotek i Åfjord formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære. Apoteket i har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner.

Tel: 725 31 210

My Beauty

My Beauty er hudpleie og frisørsalong som ble etablert for 4 år siden. Elena er hudpleier og Jehad er frisør. Vi fokuserer på service, velvære og profesjonell pleie av ansikt og kropp.

JobLearn Åfjord

JobLearn leverer arbeidsmarkedstiltak for NAV, både individuelle og grupperettede tiltak. 

Escala Åfjord

Escala har bred og variert kompetanse innenfor HR, lederstøtte, teambygging, rådgivning. Vi henter ut potensialet. Stor kompetanse. Vi bistår næringslivet.

IMG FOTO

Jeg er så heldig å få drive med noe av det jeg liker aller best; forevige små og store øyeblikk. Bilder som kan gi glede til flere generasjoner.

Skogstad Optikk Ur og Gull

Hos Skogstad Optikk Ur og Gull får du hjelp med alt fra briller, ur og klokker til synsundersøkelser. Vi har også en smykkeavdeling. 

Hjem og bygg

XL Bygg Bjørnør

XL-BYGG Bjørnør er et selskap bestående av to butikker, avdeling Roan og avdeling Stoksund. Vi skal være et tilbud til alle som trenger en faghandel innen trelast å byggevarer, i Åfjord og resten av Fosen.

Hageland

Hageland Åfjord er et hagesenter med historie tilbake til 60-tallet. Vi har lang og bred gartnererfaring, og vet hvilke planter som vokser godt her oppe i Midt-Norge. 

B&B

B&B er en allsidig butikk med lokaler på Parken. Vi har et svært bredt vareutvalg hvor du kan handle fra ulike bransjer som elektronikk, fargehandel, møbel og interiør.

Haugsnes

Haugsnes er en godt etablert VVS-forretning med over 50 års erfaring i rørleggerbransjen. Medlem i rørleggerkjeden Varme og Bad, VB.

Ringo

Vi er en lekebutikk med god erfaring som har vært i bygda i 19 år. Butikken vår består i hovedsak av leker, bøker, kontorrekvisita og ellers mye morsomme gaver og ting. Vi er medlem av fri bokhandel og har underholdning for alle aldersgrupper. 

Parken Blomster

Parken blomster er en blomsterbutikk på Parken kjøpesenter. Vi har kreative og gode ideer til alle anledninger. Mer enn 30 års erfaring i blomster til enhver anledning. Eks.: sorgbinderi, brudebuketter og dekorasjoner. 

Garnkroken

Vi har et veldig stort utvalg av ulike sorter garn, kakepynt, bake-relaterte varer og hobbyartikler. Her finner du det meste du ser etter.

Nille

Nille for store og små øyeblikk. Endelig er sommeren her med masse badeleker.- I Nille finner du alt for å feire livets små og store øyeblikk. Bli medlem i Nilleklubben. 

Tel: 97469401

Dagligvare

Fiskehjørnet

Vi har et stort utvalg fersk fisk, fiskemat og lokale produkter. Produktene er kortreist og lokalprodusert. Kjempefine råvarer gjør produktene veldig populære. Vi har også endel kjøtt og speke produkter av lokale produsenter.

Coop Marked Stokkøy

Samvirkelag siden 1946 med bredt utvalg av faghandel. Strategisk beliggenhet ved riksvei nr 1 og hovedskipsleia. Drivstoffanlegg for både kjøretøy på hjul og båter.

Kiwi

Har det du trenger innen dagligvarer. Frisk og innbydende frukt og grøntavdeling. Serviceinnstilte ansatte som brenner for faget.

Coop Extra

Coop Extra er dagligvarekjeden med extra stort utvalg til extra lave priser som hjelper deg å leve smartere.

Rema 1000

Vi sier ”Det enkle er ofte det beste”. Dette er ikke bare en floskel, men en regel vi lever etter hver eneste dag. Vi lager ikke kompliserte løsninger for å imponere andre – tvert i mot. Hos oss er det ikke flaut å gjøre ting enkelt, det er genialt.

Stokkøy Bakeri

Stokkøy Bakeri er et lite håndverksbakeri med produksjon og et lite utsalg på Trøndelagskysten, i Bygdeboksen på Stokkøya i Åfjord.

Matkroken Bessaker - Enka

Service i ekte «Bessaker-ånd» vil du oppleve ved et besøk på «Enka.» Vi hjelper deg så langt det er mulig, og kan ikke vi hjelpe, vet vi sikkert av noen som kan. 

Få en kulinarisk matopplevelse fra Åfjord med

Åfjordsposen

Nå kan du bestille Åfjordsposen; en pose med deilig lokalprodusert mat fra Åfjord og Fosen for 499,- Perfekt som tapas for 2-4 personer. Lunsj, forrett, gave, eller rett og slett mat til hjemturen.

Posen inneholder: Sabroso fra Humstad gård, Hjortemorr fra Breivika Gård, Knekkebrød, Grissini og søte fristelser fra Stokkøy Bakeri, Aioli og Potetsalat fra Fosen Fjordhotell og Kjerringklump cheddar fra Hindrum Gårdsysteri.

Posen forhåndsbestilles i Vipps. Søk opp Fosen Aktiv eller #609694. Utlevering hver dag i hele sommer ved Fosen Aktiv og Fosen Fjordhotell! Bestilles innen kl 15.00 for utlevering samme dag.

Flotte tilbud i vår høstkampanje

Kjøpesenter

Parken kjøpesenter

Parken er et kjøpesenter midt i Åfjord Sentrum. Foruten en god butikkmix, tilbyr vi 110 parkeringsplasser, hvorav 60 er under tak i P-hus. Vi har også et møtested på taket, takParken, hvor du kan spille fotball i cageball banen leke i klatreborgen eller bare nyte utsikten. 

Velkommen til oss!

Åfjordstorget

Her finner du: Frisørlofte, IMG Foto, Fintesspoint, Movement & Dance By Clarissa Mindè, Helsesats AS, Joblearn, Escala og Rema 1000.

Årnes Handel

Årnes Handel er et av tre lokale kjøpesenter i Åfjord sentrum. Vi ønsker å ta vare på den gamle kjøpesenter atmosfæren. Å skape trivsel for våre gjester er noe vi jobber for hver dag. Sammen med det øvrige handelstilbudet i sentrum bidrar vi til at alle handlende kan få oppleve et godt og komplett varetilbud.

Velkommen til et kjøpesenter med sjel.

Å Butikksenter

Å butikksenter ligger på Åmyra i Åfjord. Her er det gode parkeringsmuligheter for liten og stor. Hos oss finner du Coop Prix, Posten, Sport1, Åfjord fotklinikk og Skogstad AS Ur og Optikk. 
 
Velkommen til Åmyra!